Specifičan tretman namenjen zreloj koži

Ovaj tretman namenjen je ženama koje žele da pruže koži napredni tretman sposoban da očuva mehanizme mladalačkog izgleda. Iako je u pitanju intenzivna regeneracija kože, anti-age dejstvo postoji zahvaljujući reprodukovanju anti-age efekata DHEA i RETINOLA.

Studije su pokazale da je izuzetno ubrzanje ćelijskog obnavljanja. Shodno tome, nakon 8 nedelja aplikovanja, dolazi do poboljšanja kvaliteta tkiva, redukcije količine i dubine bora. Koža pokazuje nove znakove vitalnosti i mladosti. Mekša, fleksibilnija, zategnutija, čvršća sa povećanom dinamikom. Formulisani da garantuju savršenu toleranciju, ovi proizvodi za negu kože prikladni su za sve tipove zrelijih koža.

DHEA hormon uglavnom se proizvodi od strane adrenalnih žlezda (DeHydroEpiAndosteron). Nakon toga se distribuira krvnim sudovima, pomoću proteina, kao i svi drugi steroidni hormoni: ESTROGEN, TESTOSTERON. Često nazivan „hormon mladosti“, jer se uglavnom nalazi ređe kod osoba starijih od 40 godina, i predstavlja napredak u naučnim inovacijama.

h10b2

​Pomoću DHEA tretmana koža:

 • Postaje fleksibilnija, usled povećanog nivoa epidermalnih lipida;
 • Dobija na čvrstini: keratinociti koji determinišu epidermlalnu „čvrstinu“, usled snabdevanja DHEA hormonom, sadrže više keratinozoma i keratohijalina, koji su prekursori keratina;
 • Bolja je otpornost na infekcije kože, Langerhansove ćelije se više proizvode. Svakako pad DHEA u koži dovodi do razvoja različitih dermatoloških patologija;

Na nivou kože DHEA:

 • Inhibira proizvodnju kolagenaze. Kolagena vlakna su zaštićena, usled povećane potporne dermalne mreže.
 • Koža je otpornija na kontaktne alergijske reakcije.
 • Usporeno je oslobađanje histamina od strane imunih ćelija.
 • Reguliše mehanizme proizvodnje melanina.

​Retinol je isto što i vitamin A: iako je prirodni prekursor retinoične kiseline. Ona se konvertuje u retinoičnu kiselinu u telu. Deluje i na derm i na epiderm. Retinoična kiselina limitira stvaranje četiri znaka starenja: suvoća, manjak elastičnosti, smanjenje debljine kože i bora.

Kako bi rešili problem sa iritacijom, laboratorije za istraživanja su osmislile kompleks sa sličnim kliničkim efektima kao Retinol, ali bez neželjenih dejstava. Efikasnost je bazirana na ključnom proteinu LOX (Lysyl Oxidase), koji je esencijalan za diferencijaciju keratinocita i okidač za stimulisanje kolagena, usled čega dolazi do popravljanja čvrstine kože, identično kao kod mladih koža. Mnogi testovi koji su urađeni pokazali su bolju efikasnost nego Retinol.

h10b3

Aktivni sastojci:

 • ​​Diosgenin - ERICSON LABORATOIRE pokušala je da identifikuje prirodne izvore DHEA koji bi se mogli iskoristiti u kozmetičke svrhe i koji imaju najveći uticaj na mehanizme održavanja mladosti kože. Wild Yam (divlji jam) biljka, sadrži steroidna jedinjenja i posebnu supstancu Diosgenin koja je hormonski prethodnik. On deluje kao hormonska dopuna koju telo pretvara u DHEA kada se za to ukaže potreba. Uz visok nivo DHEA koža zadržava vlažnost i sadržaj lipida, otpornija je, bolje  zaceljuje i dermis postaje deblji.
 • LOX-AGEje fito-kompleks ekstrahovan iz listova Cichorium Intybus ( divlja cikorija), koji stimuliše LOX protein, ubrzavajući epidermalnu stratifikaciju i koheziju preko sinteze specifičnih markera, bez delovanja na ćelijsku proliferaciju, odnoseći se npr. na povećanje prirodnih resursa. LOX-AGE takođe deluje na funkcionisanje kolagena I, popravljajući čvrstinu kože.

Proizvodi za kućnu negu

supreme retail

 

 • E296 SUPREME EXTRA HRANLJIVA KREMA
  E296 SUPREME EXTRA HRANLJIVA KREMA

  Namenjena zreloj koži, ova krema sadrži aktivne sastojke koji  mogu da reprodukuju pozitivne efekte  DHEA na kožu.

  Opširnije...
 • E297 SUPREME INTENZIVNI LIFTING SERUM
  E297 SUPREME INTENZIVNI LIFTING SERUM

  Ovaj visokokoncentrovani serum dubinski restruktuira tkivo, učvršćuje i zateže kožu. Idealan u slučaju izraženijeg umora jer obnavlja vitalnost kože. Dovoljno je naneti samo nekoliko kapljica da koža povrati sjaj.

 • E298 SUPREME COMFORT HIDRANTNA KREMA
  E298 SUPREME COMFORT HIDRANTNA KREMA

  Ova lagana krema sadrži bitne elemente koji pomažu koži da se bori protiv neprijatnih poremećja izazvanih menopauzom. Restruktuira epiderm, učvršćuje konture lica i pruža pojačanu ćelijsku zaštitu.

  Opširnije...
 • E311 SUPREME REGENERATIVNO MLEKO ZA ČIŠĆENJE
  E311 SUPREME REGENERATIVNO MLEKO ZA ČIŠĆENJE

  Mleko za čišćenje i regeneraciju zrele kože. Uklanja šminku, a njegova kremasta tekstura hidrira i obnavlja vitalnost, mladost i snagu čuvajući zaštitni film kože.

 • E313 SUPREME REGENERATIVNI TONIK ZA ČIŠĆENJE
  E313 SUPREME REGENERATIVNI TONIK ZA ČIŠĆENJE

  Ovaj losion osvežava i regeneriše zrelu  kožu. Neophodna dopuna mleku za čišćenje, tonizira kožu i priprema je za nanošenje i ostalih  proizvoda za negu. 

 • SUPREME DUO PACKS
  SUPREME DUO PACKS

  E1413: E739 Super lifting krema + E297 Intenzivni lifting serum

  E1414: E296 EXTRA HRANLJIVA KREMA + E297 Intenzivni lifting serum

  E1415: E298 Comfort hidrantna krema + E297 Intenzivni lifting serum

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.
Politika privatnosti OK