Specifičan tretman namenjen zreloj koži

Ovaj tretman namenjen je ženama koje žele da pruže koži napredni tretman sposoban da očuva mehanizme mladalačkog izgleda. Iako je u pitanju intenzivna regeneracija kože, anti-age dejstvo postoji zahvaljujući reprodukovanju anti-age efekata DHEA i RETINOLA.

Kozmeto-genetski tretman

Naša koža genetski je predodređena da starenjem sve brže propada. Ovaj proces je veoma individualan i ne postoje dva čoveka koja stare na isti način. Naravno proces varira u zavisnosti od porekla, a jedan od najvažnijih faktora starenja su geni. Geni utiču na nas i prate naše formiranje kroz život. ERICSON LABORATOIRE predstavlja najnoviji metod sa visokim performansama GENXSKIN koji štiti kožu i stimuliše njene vitalne funkcije.

Tretman svežim ćelijama kavijara

hi-tech dermo-cooling organska nega kože

Naše laboratorije osmislile su formulu koja je kompatibilna i sa najosetljivijim tipom kože, a pruža maskimalnu toleranciju. Specifičnost FRESH CAVIAR linije proizvoda je u tome što sadrže PRIRODNI BAKTERIOSAT na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Dubinska depigmentacija

Naša koža nema uvek jasan i svetao ten kakav bismo želeli i on ponekad može da bude neujednačen. Pigmentacija je rezultat sinteze i distribucije pigmenta melanina u koži, folikulu dlake ili očima. Boju kože uslovljava broj melanocita, njihova sposobnost da transportuju melanin do površine keranocita kao i veličina melanozoma koji sadrže zrnca melanina.

Vitaminski booster

mezoterapija u primenjenoj dermokozmetici

Pronalazeći inspiraciju u poslednjim naučnim dostignućima ERICSON LABORATOIRE napravila je MESO-VIT novi specijalizovani tretman za negu kože na liniji neinvazivne estetske medicine, bilo da se koristi kao „Meso-Like“ ili „Meso-Care“ efekat.

Za osetljivu zonu oko očiju

Koža oko očiji veoma je tanka, a nesumnjivo je najosetljiviji deo lica. Kontura oka trpi najviše naprezanja, oči reaguju veoma brzo na umor a njegov uticaj može se videti na koži kroz izbijanje tamnih krugova ili kesa ispod očiju. Da bi se sačuvala mladost i blistavost, ovo delikatno područje treba početi negovati vrlo rano i redovno.

Fito estrogen i matične ćelije

Dermo-kozmetički program nagrađen Nobelovom nagradom 2007. godine u oblastimedicine za rad sa matičnim ćelijama

Kao rezultat unakrsnih istraživanja kozmetičkih preparata, koji sadrže hormone, i ćelijske biologije FEMINITY je najnoviji izazov visokih performansi ERICSON LABORATOIRE metodologije.

Eksfoliacija i regeneracija

Sve je intenzivnija saradnja kozmetologije i dermatologije a razvoj kozmetičkih tretmana inspirisan je uticajem estetske medicine. Eksfolijacija (uklanjanje izumrlih ćelija kože) je piling tretman koji se koristi u dermatologiji ili kod medicinskih tretmana lica za uklanjanje nesavršenosti i brže obnavljanje ćelija kože.

Tretman za redukovanje bora

Da li su hiruške injekcije jedini oblik tretiranja bora? Medicinsko-kozmetičke injekcije pronašle su široku primenu u celom svetu, pružajući odgovore na sve potrebe modernih žena, nudeći brza rešenja za sva oštećenja koja se vremenom pojavljuju na licu.

Dubinska hidratacija

Intenzivni hidro-nutritivni tretman

Voda, vitalna komponenta svih živih organizama, suštinska je komponenta kože. Koža, koja deluje kao veza između unutrašnjosti tela i spoljašnjeg okruženja, ne može da preživi bez vode.

Tretman za masnu i kožu sklonu aknama

Problem masne kože podrazumeva mnogo različitih aspekata. Najjednostavniji uzroci su: višak šminke na loše očišćenoj koži, zapušene pore koje dovode do stvaranja mitesera, sjajna koža koja više podleže seboreji i zahteva balansiranje i matiranje. Sve su to uobičajeni slučajevi koji se lako rešavaju odgovarajućim proizvodima za negu kože.

Terapija kiseonikom

Kiseonik je neophodan za život. Konstantno snabdevanje kiseonikom od suštinskog je značaja za ćelije kože da proizvode energiju neophodnu za svoje metaboličke potrebe i na taj način obezbede vitalnost kože. U protivnom, ćelije kože brže se umaraju i postaju podložnije stanju koje je poznato kao „hipoksijski stres“.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.
Politika privatnosti OK